Kuchař číšník II

Obor vzdělání Kuchař - číšník: přehled zpracovaných DUM

Autor: Bc. Jarmila Řeháková    e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Potraviny a výživa pro 1. ročníky SOŠ

    • Mléko
    • Smetana
    • Máslo
    • Kysané mléčné výrobky
    • Tvaroh
    • Sýry
    • Vejce
    • Tuky
    • Maso – charakteristika
    • Složení masa
    • Maso z teplokrevných a studenokrevných zvířat
    • Jakost masa
    • Zrání masa
    • Konzervace masa
    • Skladování a vady masa
    • Hovězí maso 1
    • Hovězí maso 2
    • Hovězí maso 3
    • Hovězí maso 4
    • Vepřové maso

Autor: Bc. Jarmila Řeháková    e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Potraviny a výživa pro 2. ročníky SOŠ

    • Telecí maso
    • Skopové maso
    • Králík, koza, nutrie, kůň
    • Drůbež 1
    • Drůbež 2
    • Drůbež 3
    • Zvěřina 1
    • Zvěřina 2
    • Ryby 1
    • Ryby 2
    • Ryby 3
    • Korýši 1
    • Korýši 2
    • Měkkýši
    • Obojživelníci
    • Vnitřnosti 1
    • Vnitřnosti 2
    • Masné výrobky 1
    • Masné výrobky 2
    • Masné výrobky 3

Autor: Bc. Jarmila Řeháková    e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Potraviny a výživa pro 2. ročníky SOŠ

    • Způsoby stravování
    • Kategorie způsobů stravování
    • Smíšená strava
    • Vegetariánská strava
    • Makrobiotická strava
    • Syrová strava
    • Strava s nadbytkem tuků, sacharidů a bílkovin
    • Obezita. Koření a drogy
    • Správné směry výživy obyvatelstva
    • Diferencované stravování
    • Výživa dětí a mladistvých
    • Výživa těhotných a kojících žen
    • Různé pracovní podmínky
    • Výživa sportovců
    • Výživa starých osob
    • Diety 1
    • Diety 2
    • Diety 3
    • Diety 4
    • Progresivní příprava pokrmů

Autor: Bc. Řeháková Jarmila     e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Potraviny a výživa III

    • Ovoce
    • Zelenina
    • Brambory
    • Houby
    • Obiloviny
    • Mlýnské výrobky
    • Těstoviny
    • Pekařské výrobky I
    • Pekařské výrobky II
    • Cukrářské výrobky I
    • Cukrářské výrobky II
    • Luštěniny
    • Pochutiny I
    • Pochutiny II
    • Pochutiny III
    • Pochutiny IV
    • Dochucovací prostředky I
    • Dochucovací prostředky II
    • Dochucovací prostředky III
    • Sladidla

<Zpět