Cukrář

Obor vzdělání Cukrář:     přehled zpracovaných DUM

Autor: Klucová Dagmar      e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Technologie I - úvod            

      • Historie v CUV
      • Úprava cukru vařením
      • Polevy
      • Cukrové polevy
      • Tukové polevy
      • Čokoládové polevy
      • Želírující polevy
      • Náplně
      • Trvanlivé náplně
      • Náplně méně trvanlivé
      • Náplně pro rychlou spotřebu
      • Náplně na pečení
      • Cukrářské ozdoby - z modelovacích hmot
      • Cukrářské ozdoby - z griliážové hmoty
      • Cukrářské ozdoby - z karamelu
      • Cukrářské ozdoby - z bílkové glazury
      • Cukrářské ozdoby - z máslového krému
      • Cukrářské ozdoby - z čokolády
      • Cukrářské ozdoby - z jádrovin a ovoce

 Autor: Dagmar Klucová    e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Technologie II - Šlehané hmoty pro 2. ročník SOŠ

      • Šlehané hmoty
      • Lehká šlehaná hmota
      • Lehká šlehaná hmota
      • Lehká šlehaná hmota
      • Šlehané hmoty s rychlošlehacím přípravkem
      • Speciální šlehané hmoty
      • Speciální šlehané hmoty
      • Speciální šlehané hmoty
      • Speciální šlehané hmoty
      • Speciální šlehané hmoty
      • Nahřívané šlehané hmoty
      • Nahřívané šlehané hmoty
      • Těžké šlehané hmoty
      • Těžké šlehané hmoty
      • Těžké šlehané hmoty
      • Čajové a pařížské pečivo
      • Čajové a pařížské pečivo
      • Čajové a pařížské pečivo
      • Čajové a pařížské pečivo
      • Čajové a pařížské pečivo

Autor: Dagmar Klucová    e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Technologie III - Základní těsta pro 1., 2. a 3. ročníky SOŠ

      • Tuková těsta a výrobky
      • Linecké těsto
      • Vaflové těsto
      • Křehké těsto
      • Slané a sýrové těsto
      • Třené linecké těsto
      • Pálená hmota a výrobky
      • Pálená hmota
      • Pálená hmota
      • Listové těsto
      • Listové těsto
      • Medové perníkové těsto
      • Medové perníkové těsto
      • Kynuté těsto
      • Kynuté těsto
      • Oplatky
      • Třené hmoty
      • Třené hmoty
      • Jádrová hmota
      • Jádrová hmota

< Zpět